lørdag 12. mars 2011

Drammen hundefestival

Idag har vi vært på valpeshow i Drammen, og vi hadde 1 konkurrent, nemlig Zorro. Så vi visste at vi skulle konkurrere om BIR og BIM. Så det var jo litt spennende da de er veldig typelike ;)

Utstillingen begynte ikke før 11, og vi var nummer 17 og 18 inn i ringen. Heldigvis gikk det fort unna, så vi slapp og vente i evigheter! Camilla og Zorro var først inn. De var kjempeflinke! Zorro står jo som en påle og går som om han aldri hadde gjort noe annet ;) Så var det vår tur. Første runden vi gikk, haltet henne litt på høyre forbein. Det var så rart, for hun hadde ikke haltet noe når vi trente minutter før? Så var det opp på bordet, og hun var veldig flink idag :) Tannvising er enda ikke favoritten, men når dommeren ga henne en godbit var det greit ;) Så var det ned på bakken for å stille oss opp. Det var hun også veldig flink til idag. Deretter kom Zorro inn i ringen igjen, og vi gikk en runde til hvor dommeren skulle velge hvem som skulle bli BIR. Zorro gikk fint som vanlig, også kommer Offe og jeg bak; hun beit og lekte med båndet sitt, hoppet på meg, og tryna ett par ganger på det glatte gulvet :P Herregud for en "seiersrunde" vi gikk! Hun som alltid går så fint ellers :P haha! Så var det på tide og dele ut premiene, og jaggu ble vi ikke BIR! :D Det hadde jeg ikke trodd når Zorro var så flink ;) Så da ble jeg stolt av lille tuppa mi :)


Først var det Camilla og Zorro, se hvor flink han er!


Stiller seg opp for en godbit ;)


Så var det Offe sin tur som også stod fint :)


Også skulle Kaj ta BIR og BIM bilde, se hvor flink han var som
kun fikk med halve Ophelia! :P


Deretter var det gruppa. Det er jo litt morsomt og være med selv om man vet man ikke blir plassert. De tar gruppa rett etter alle rasene i gruppa har stilt, så da måtte vi ikke vente så lenge. Da var det greit. Vi konkurrerte mot leonberger, rottweiler, berner sennen, dverg pinscher og boxer. Vi røyk som forventet ut i gruppa, men litt ekstra trening i ringen sier vi ikke nei takk til ;)


Se så fint jeg står da!

DP`en ville jeg gjerne hilse på


Så vi er fornøyde med dagen, og gleder oss til neste gang :)
Kritikken hennes lød som følger:

"6 mnd gammel. Super-feminin tispe. Vakker helhet, meget gode proposisjoner og hode. Velansatte og båret øre, vakker hals + overlinje. Velvinklet, beveger seg meget godt fra alle sider, vakker pels + farge, velvist".

Stolt av den lille kua mi jeg :)

Etter utstillingen dro vi en tur på Storøya i det fine været sammen med Camilla, Kristian, Kristine og Ørjan + barna deres, og selvfølgelig hundene. Det var masse folk + båndtvang så bikkjene gikk i bånd. Da var det ikke noe vits å ta med kameraet, så da ble det dessverre ingen bilder fra turen. Men Kristine og Ørjan hadde tatt med kakao, kaffe og kvikklunsj som vi koste oss med nede ved vannet :) Deilig!

I morgen er det årsmøte i klubben, alle med gårdshund som bor på Østlandet må komme! :)

6 kommentarer:

  1. Gratulerer med BIR og kjempe god kritikk.
    Takk for en koselig tur, bare så synd det var båndtvang.

    Hilsen Kristine og Teo

    SvarSlett
  2. Takk Kristine! :)

    Ja, synd med båndtvangen, men er utrolig mye rådyr der! Men var jo unntak for settere så du jo ;) :P

    SvarSlett
  3. Gratulerer med Ophelia i dag. Vi var en tur med Pippi i Drammen i dag for å se hva hundefestivalen gikk ut på og også for sosialisering. Vi kom litt sent på dagen og fikk desverre ikke sett dere i ringen. Vi kan ikke komme på årsmøtet i morgen på grunn av Barnas VM-dag i Holmenkollen. Har en 6-åring som skal delta. Ha en fin helg! Hilsen Pippi med familie på Lierskogen.

    SvarSlett
  4. Gratulerer!!! Flinkeste valpene det:) Jeg jobber i helgen, så det blir ikke noe møte på meg heller. Vi sees vel på fredag:)

    SvarSlett
  5. Hei!

    Gratulerer så mye, så gøy!! Lill jenta og søte Zorro!

    Birgitta

    SvarSlett
  6. Ophelia takker for gratulasjoner :)

    SvarSlett