lørdag 22. januar 2011

Utstilling idag

Idag har vi vært i Flatebyhallen på Ophelias 2 valpeshow. Hun var eneste i rasen, så ble selvfølgelig BIR ;) Vi gikk også i gruppa ettersom det var rett etter, og vi ble BIG 5 (selv om det ikke er noe som heter det da men, hehe).

Ophelia var veldig flink idag! Hun stod på alle fire, logret med halen, og gikk veldig fint i ringen :) Padlet litt med forbeina da hun hadde litt dårlig tid, men det går seg til. Hun syntes store hunder er veldig stas, så når vi gikk i gruppa, var hun SÅ opptatt av dobermannen foran oss og Grand Danoisen bak oss.

Camilla, Christian og lille Zorro (kennel Lille-Lo) kom for å heie på oss idag! Det var kjempekoselig! :) Zorro forelsket seg i Bali denne gangen, han syntes nok hun luktet litt godt selv om han bare er 3 mnd ;) hehe.. Også fikk Ophelia og Zorro herjet litt fra seg utenfor ringen. Møtte også på 2 gårdshundhanner som var STORE! Den minste av de var 42 cm høy, den andre var enda større. Syntes jeg ser mer og mer av de store gårdshundene for tiden jeg?

Kaj tok noen bilder av oss, men kameraet glemte jeg i bilen så bilder får komme i morgen.
Her er kritikken:

"Feminin, korrekt bitt. Kompakt kropp, ører under utvikling. God front og brystdybde, passende beinstamme. God over-og underlinje, velvinklet. Beveger seg godt fra alle hold, men noe padlende i fronten. God pels og farge, og velvist"

Neste valpeshow er på Hellerudsletta 5 Februar :)

6 kommentarer:

  1. Silje, Smokey og Bandit22. januar 2011 kl. 19:19

    Så morro :) Det var jo en veldig bra kritikk da. Og jeg er helt enig med deg i at det er mye store gårdshunder for tiden.

    SvarSlett
  2. Gratulerer med BIR og veldig bra kritikk.
    Blir spennende å se dere på Hellerudsletta, vi stiller begge dagene.

    SvarSlett
  3. Gratulerer! Fiiine Ophelia som fikk så bra kritikk:)

    SvarSlett
  4. Tusen takk alle sammen, er veldig stolt av den lille pirayaen min :)

    Kristine: Så morsomt at dere kommer til Hellerudsletta! Da ses vi jo da :)

    SvarSlett
  5. Gratulerer så mye, kjempebra kritikk :). Hun er en lovende valp!

    SvarSlett