mandag 22. november 2010

Ny uke, nye muligheter :)

Uken som har gått har vært utrolig tung, men det går bare fremover. Vi har fortsatt to herlige små jenter vi må ta vare på!

Så på fredag var vi på tur i skogen med fredagsgjengen, og det var koselig. Terrenget var ikke det beste for Ophelia, men hun fikk låne sekken til Birgitta som hun fikk sitte oppi. Det syntes hun var helt greit :) Det var en skytebane like ved, så det smalt ganske mye. Bali ble redd for slike høye lyder ved nyttårsaften ifjor, så hun syntes ikke det var så gøy i starten. men etterhvert som vi gikk ble hun bare bedre og bedre, og tilslutt brydde hun seg ikke noe om at det smalt :)

På lørdagen dro vi til Gjerdrum og gikk tur med faren min, stemoren min og vorsteh`ren deres Pia. Bali og Pia løp og kosa seg, mens Ophelia tok livet litt mer med ro. Hun gikk og diltet etter oss, men syntes det var gøy å være med på tur :) Vi gikk i 1,5 timer i skogen, og når vi kom hjem igjen var de veldig fornøyde. Senere på kvelden ble vi bedt på pinnekjøtt hos svigermor, så da var vi der på kvelden. Moren til Kaj er avlastningshjem for en gutt på 5 år som har Downs Syndrome, og han ble veldig godt kjent med Elias. Så når vi kom dit var det første han spurte om: Hvor er Elias? Det spurte han om hele kvelden, selv om jeg fortalte han at han hadde dratt til hundehimmelen.. Ikke lett å forklare slike ting til små barn!
Men han ble god venn med Bali og Ophelia da, for han hadde jo så god is som han ikke alltid passet like godt på :P Så vi hadde en koselig kveld.

På søndagen ble det bare rolig dag med hundene hjemme, med en liten tur rundt i området. Hver gang vi møter forbipasserende, snur Ophelia og følger etter dem! Da må jeg rope på henne før hun skjønner at det er feil mennesker hun følger etter, hehe :D Tok også noen 12 ukersbilder av Ophelia som kommer her:

Forsøk på oppstillingsbilde:






Hei!




Ute med storesøster i hagen




Hva er det storesøster driver med nå a?


Her krasjer jeg nesten i veggen! :O




5 kommentarer:

  1. Så stor hun har blitt, har hun vokst mye de siste dagene? Så lange ben ;) Hun er så søt <3
    Jeg synes Bali var flink på fredag jeg, det tok ikke så lang tid før hun ikke brydde seg om skytingen og ble gærneBali igjen :D

    SvarSlett
  2. Høres ut som ei koselig helg :)
    SÅ fine jenter dere har, lille O har jo blitt såå stor :)

    Skulle ønske Milo og var så flink med skytelyder, stakkars gutten har det ikke noe godt når det smeller sånn..

    Hege og Milo

    SvarSlett
  3. Hun har skutt i været de siste dagene! Og hun spiser og spiser, men legger ikke på seg, så hun har høy forbrenning :) Blir så spennende å se hvordan hun vokser til!

    Uff stakkars Milo, er ikke noe morsomt når man ser at dyrene sine ikke har det noe godt :(

    SvarSlett
  4. Hvordan går det an å vokse såå fort a!!
    Deilige jenter dere har!
    På bildet ser Ophelia ut som en ungdom nesten.

    Hilsen Birgitta

    SvarSlett
  5. Så fin og stor Ophelia har blitt :). Virkelig flott!

    SvarSlett