fredag 5. november 2010

Fredagstur

Idag var det strålende vær når vi gikk vår faste tur på Storøya. Vi var ganske mange idag, ca 10-15 hunder, og alle koste seg masse! Ophelia og Kaj var også med, og idag er Ophelia 10 uker gammel. Tiden går fort! Hun fikk komme ned når vi kom ned til stranda, og det syns hun var veldig gøy. Hun forelsket seg helt i den ene hunden som var med idag, løp etter og logret masse med halen :) Alle hundene er så snille med henne, så er ikke noe problem å ha henne med selv om hun fortsatt er såppas liten.

Litt bilder tok vi også:

En liten del av gjengen





Jippi! Er gøy å være med på tur!





Vet mamma har godbiter


Bali og Ophelia


Tutta og Buster








Takk for en fin tur!

Når vi kom hjem ringte vi også til veterinæren og hørte om vi bare skulle fortsette å gi Elias smertestillende selv om det ikke ser ut til å virke noe særlig. De sa at de skulle ringe ned til en kirurg på veterinærhøyskolen og høre, også skulle de ringe opp igjen til uka. Så da får vi bare vente å se hva som skjer..

4 kommentarer:

  1. Vi koste oss på turen i dag :) Jeg synes det var litt tomt uten Banditen, men neste gang er han tilbake igjen..heldigvis :)
    Lille Ophelia er SÅ søt.

    Jeg visste ikke at det var så ille med Elias. Stakkar dere og han, det hørtes ikke noe hyggelig ut. Håper han blir fort bra igjen :)

    SvarSlett
  2. ja, det var litt rart uten Bandit ja, men du hadde jo med deg to andre hunder du måtte holde styr på da ;) Bali gleder seg til å møte Bandit igjen!

    Det er ikke så greit dette med Elias, jeg bare håper det går an å fikse! Han er jo så glad og fin ellers, så han er heldigvis ikke dårlig i almenntilstanden *krysse fingrene for at alt går bra tilslutt*

    SvarSlett
  3. Hei!

    Opelia lukter såå godt!!
    Så leit med Elias. God bedring til han!
    Ps , ikke glem å kjøpe nese spray da!

    Birgitta

    SvarSlett
  4. Hehe, ja hun lukter valp ^^ mamma syntes hun lukter ku!! Hahaha :P

    Nesespray kjøpes inn gjevnlig, nå får vi snart kjøpe et lite lager så vi har tilgang hele tiden ;P

    Elias takker :)

    SvarSlett