lørdag 27. november 2010

Dogs 4 All :)

Idag har vi vært på Norges varemesse, på nordisk vinnerutstilling. Vi hadde ikke oppmøtetid før klokken 11, men var det 9.30 for å sikre oss en plass rundt ringen. Vi hadde også med Ophelia, og var veldig spent på hvordan hun ville takle å være på en så stor utstilling. Men det gikk kjempebra! Hun ville gå selv hele tiden, snuse og leke med hunder hun møtte på, og hun var veldig tillitsfull overfor alle mennesker og barn som ville hilse på. Og det var jo noen kan man si :P

Vi var vel inne i ringen rundt klokken 13, og var eneste i unghund! Vi hadde ikke særlig store forventninger når vi så at han likte de relativt små og kraftige, og vi røyk ut på blått. Kritikken var veldig bra, og helt til slutt stod det: Pga størrelsen = 2 kval. Han sa det også selv at han likte de mindre. Men vi har jo nå sett at det er veldig stor forskjell fra dommer til dommer, så vi tar det ikke så tungt ;)

Når BIR og BIM var ferdig gikk vi for å titte litt på standene rundt omkring. Vi kom over standen til "vi med hund" som hadde fotokonkurranse. Norges søteste valp og norges fineste hund eller hva det nå var. Det var helt gratis, og vi fikk bildene hjem på mail etterhvert. Ville vi beholde de, så betalter vi da. Først ut var Ophelia. Hun skjønte virkelig hva hun skulle gjøre! Satte seg ned rett foran fotografen og "poset" :P Deretter skulle vi prøve å ta bilde av begge to sammen, og det var ikke like lett da ingen av de hadde på seg bånd! Men vi fikk det da til tilslutt ;) Så ble det tatt noen bilder av Bali også var vi ferdige. gleder meg til bildene kommer, de så veldig fine ut!
Etter fotograferingen dro vi hjem. Da var klokken blitt 15, så vi var ganske slitne alle sammen. I løpet av dagen møtte vi masse "kjentfolk" som vi har pratet med på nett og møtt på rasetreff osv. Det var koselig :)

Etter utstillingen, dro vi rett til min Bestemor som fylte 89 år idag, gratulerer! Ingen av hundene har vært hjemme hos henne, så det var utrolig morsomt. De spant rundt på gulvet og koste seg. Nå er vi endelig hjemme, og skal bare slappe ordentlig av resten av kvelden. Nå er vi slitne!

Bilder kommer snart (Bente, min stemor, tok bilder med sitt kamera som var MYE bedre på hallbilder, så da lot jeg henne gjøre fotojobben ;) ) Og kritikken blir lagt ut på hjemmesiden iløpet av kort tid.

2 kommentarer:

  1. Så dumt med blå, men som du sier så er det utrolig forskjellig hva de liker disse dommerne. Hvem ble bir/bim?
    Så morro at Ophelia synes det bare var morro med utstilling :)

    SvarSlett
  2. Bir ble Aridgeocrats gledessprederen Greta og Bim ble Haritza`s Tarzan :)

    SvarSlett