lørdag 30. oktober 2010

Utstilling i Letohallen

Idag var vi på utstilling i Letohallen. Pga stor påmelding, ble det dommerbytte, og dommeren ble leif-Herman Wilberg, en dommer vi har stilt for før. Han ga Bali en superfin kritikk sist gang, men sendte henne ut på en blå fordi han foretrakk de mindre gårdshundene. Så vi ble litt skuffet når vi så dommerendringen, men valgte å stille allikevel.
Når bedømmingen begynte, sendte han nesten alle ut på blått, til og med 2 gult delte han ut. Og dette var de to små og kompakte slik han likte de best forrige gang. Han delte bare ut et par ck, og grunnen til det var fordi han sendte alle ut med en fellesnevner: de var alle for lette/trengte mer substans. Vi tenkte da at Bali kanskje kunne få bedre enn blå ettersom hun faktisk er ganske kraftig. Kaj gikk inn i ringen, og jaggu fikk vi ikke en rød! Vi vant klassen, men fikk ikke ck. Dommeren fortalte at grunnen var at hun måtte bli kraftigere. Hmm.. Så vi ble faktisk veldig glade for å få flat rød fordi han delte ut så mye dårlig! Var også en dreven oppdretter som fikk dårligere enn hun forventet, så hun spurte dommeren om hvordan en gårdshund da skal se ut. Da sa han: "slik som den der", og pekte bort på en tispe. Til denne tispeeieren hadde han sagt: "endelig en gårdshund". Merkelig..

Etter vi var ferdige gikk vi for å se på valpene der Birgitta skulle stille Tess, og etter det dro vi hjem.

Mens vi var på utstilling, passet Henrik Ophelia. Det hadde gått veldig bra, og hun hadde storkost seg der :) SÅ hun skal være hos Onkel henrik i morgen også :)

Kritikken ligger på hjemmesiden: www.dsgbali.webs.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar