lørdag 23. oktober 2010

Ophelia er her:D

Igår tok Kaj flyet til Danmark for å endelig hente hjem lille Ophelia. Turen hadde gått kjempebra, hun hadde sovet store deler av turen inni jakka til Kaj. Her var det trygt. I løpet av turen var det mange som ville hilse på Ophelia, og hun var veldig kontaktsøkende. Flyturen gikk også bra, hun fikk sitte på fanget, og sjarmerte alle :)
Jeg dro og hentet dem på Gardermoen nærmere 5, og vi dro hjemover. Siden vi visste at Bali kom til å bli veldig ivrig, lot vi henne hilse på Ophelia ute før vi tok henne med inn. Elias lurte fælt på hva den lille skapningen var, men de fikk virkelig god kontakt med engang! Elias logret og sleiket på den lille skapningen, og visa versa. Hun var ikke redd i det hele tatt. Det tok ikke mange minuttene før hun ville ned på gulvet og leke med sine nye søsken. Hun ble fort varm i trøya og løp rundt og lekte. Bali er veldig interessert i henne, og skal bite på henne hele tiden. Dette får hun ikke lov til hele tiden, valpen må jo få lov til å være litt i fred også prøver jeg å fortelle henne ;)

Hun var kjempesulten og tørst etter en lang reise, og spiste og drakk mye. Da var det rett og tisse og bæsje. Var veldig kaldt, så hun ville rett inn igjen. Hun hadde litt problemer med å sovne, så vi måtte tvangskose litt, og da sovnet hun for kvelden. Vi la oss kl. 12, og vi stod opp klokken 10. Deilig!! Hun måtte ut og tisse 3 ganger i natt, og sov ellers sammen med pappan sin i senga ;)

Hun er en veldig søt liten valp som har blitt tatt godt imot inn i familien :) Gleder oss til å bli enda bedre kjent med henne! Selvfølgelig ble det tatt en del bilder i går kveld, så her kommer de :)

Var litt skummelt med engang, så jakka til pappa var god og ha


Bali ble forelsket med engang!






Elias lurer på hva dette er?

Må utforske alt!
her var det kult!



Ble litt sulten, og Bali deler gledelig maten sin





Var det tomt alt da?



Fikk sin egen mat også, det var godt!


Leke med storesøster er gøy!






Elias må utforske



:D

5 kommentarer:

  1. Så utrolig søt hun er :)Jeg synes hun ligner på Bali! Gleder meg til hun kan bli med på tur..:)

    SvarSlett
  2. Ja, hun minner meg veldig om Bali, bare at hun er mye mindre enn det Bali var, og veldig bitete :P Regner med at hun blir med neste fredag, men da blir det kanskje mest innenfor jakka ;)

    SvarSlett
  3. Så søt hun er, og så liten :)
    Jeg synes også at hun likner på Bali. Gleder meg til å se henne neste fredag :)

    SvarSlett
  4. Mini Bali jo..
    Hun er så skjønn! Så snille Elias og Bali er med henne!
    Gleder meg til å treffe henne!
    Snus snus og natta.

    Birgitta og jentene

    SvarSlett
  5. Ja, lille mini Bali <3 Hun er såå nydelig og god! :)

    SvarSlett