torsdag 21. oktober 2010

Ringtrening

Igår var vi på ringtrening i Oslo på kveldstid. Vi tok turen da vi alikevel måtte hente et reisebur vi skulle låne når vi flyr ned å henter Ophelia i morgen. Vi trente litt utstilling, og hilste på de andre gårdshundene. Bali fikk hilse på lille Mads, og han var jo SÅ kul! Bali er visst litt for glad i valper :P
Vi var her i 2 timer før vi dro hjem igjen. Buret fikk vi hentet, så da er alt klart til Kaj skal ta flyet i morgen tidlig for å hente Ophelia. Papirene fra mattilsynet kom jo ikke av seg selv, så igår ringte vi til grenseveterinæren og purret. De sa at de hadde hatt problemer med et nytt system, og at de skulle gjøre ferdig søknaden iløpet av dagen. Så vi dro opp for å hente papirene, og heldigvis var de klare å lå bare og ventet på oss :) Så da er alt klart; papirer, bur, genser, halsbånd, bånd og drikkeflaske. Det blir så spennende!

Mens Kaj er i Danmark, skal jeg og Bali på tur på Storøya slik som for to uker siden. Da får Bali blitt ordentlig sliten og er kanskje ikke så voldsom med valpen. Vi har tenkt å la Bali møte henne ute, også tar vi henne med inn for å møte Elias. Det gikk så bra inne sist gang, så da gjør vi det samme igjen :) Spørs om jeg klarer å sove noe i natt ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar