fredag 29. oktober 2010

Fredagstur på Storøya begynte veldig rørende

idag var vi og gikk tur på storøya til tross for litt dårlig vær. Ophelia var også med, men satt mesteparten innenfor jakka til Kaj og tittet ut. Det var veldig spennende! Når vi kom ned til stranda fikk hun komme ned på bakken og hilse på de andre hundene, og alle var kjempesnille med henne! Hun syntes heller ikke at det var så veldig skummelt, så hun fikk løpe litt på bakken i 10 minutters tid, før hun fikk komme inn i jakken igjen. Idag var vi 8 hunder, bra antall med tanke på været.

Når vi kom fikk vi en rørende gave. Birgitta hadde sendt med kjersti en genser som Leah brukte når hun var bitteliten valp. Hun ville at Ophelia skulle få genseren, og da ble vi så utrolig rørt. Alle stod der med tårer i øynene, og det var nesten litt vanskelig å ta imot genseren, samtidig som jeg ble utrolig glad! Også var det en genser som vi syntes var så kul, for det er noen blomster på ryggen som ser ut som popcorn. Kaj kaller genseren for popcorngenseren, leah var så søt når hun brukte den! Genseren er litt stor foreløpig, men Ophelia vokser seg nok snart stor nok til å kunne bruke den. Det gleder vi oss til :) TUSEN TAKK igjen Birgitta, utrolig fin gave som vi satte veldig pris på!

Her er et bilde av Leah med genseren på :)

2 kommentarer:

  1. Uff ja det var veldig rørende. Jeg måtte stikke hodet fort inn i bilen og tenke på noe annet for å ikke begynne å gråte.
    Det var en veldig fin tur i dag, til tross for været. Ophelia var veldig søt, og så bitteliten :)

    SvarSlett
  2. Ja, det var et ganske rørende øyeblikk :) Ophelia er superliten! hehe.. Og de andre hundene var jo så snille mot henne, så hun blir nok et fint tilskudd til "flokken" :)

    SvarSlett