torsdag 5. august 2010

Hundedate med rottweileren Beauty :)

Idag bestemte vi oss for å dra en tur til tanta og onkelen til Kaj og la bikkjene leke litt med deres rottweiler Beauty. Elias og Beauty har hilst på hverandre når hun var valp, men det er jo snart 2 år siden. De hilste også på hverandre en gang på utstilling, og da gikk det ikke så bra.. Men vi bestemte oss for å prøve engang til bare på en litt annen måte. Vi gikk en liten tur med dem først sammen så de ble vant til lukten og syntet av hverandre. Så når de ikke var så interesserte i hverandre lenger, slapp vi bare båndene. Det gikk veldig bra, Elias prøvde å dominere henne litt, og da sa hun ifra. Han prøvde et par ganger til, og hun sa ifra like mye. Da ga han seg, og de var venner :) Vi gikk tilbake til huset deres og lot de leke i hagen. Beauty var ikke så interessert i å leke, hver gang Elias ba opp til lek, glefset hun bare etter han :P Så vi hadde litt søk og sånn isteden. Vi slapp ut Bali til slutt, og det gikk også veldig bra. Bali er så underdanig, så hun var ingen trussel for Beauty. Det var 3 fuglehunder stående i en hundegård der også, og de var Bali veldig interessert i! Hun gikk bort dit hele tiden og luktet og trippet rundt gjerdet. Hun lekte litt deilig, slik som hun alltid gjør ;)

Hver gang Bali løp fort, løp Beauty etter og ville ha kontroll. Den ene gangen hun gjorde det, begynte hun også å knurre mot Bali, og det fant ikke Elias seg i nei! Han gikk rett på Beauty og sa ifra at hun ikke skulle ta lillesøster. Det gikk også veldig bra, og de var alle tre like gode venner noen sekunder etterpå :)

Vi måtte forte oss hjem for det ble et utrolig tordenvær etter en times tid. De hadde også hest, og Bali gikk rett inn i innhegningen for å hilse. Men når hesten gikk mot henne var hun ikke like tøff. Da løp hun ut så fort hun kunne, hehe ;)

Så da gikk det bra idag, og vi vet at Elias går bra sammen med beauty, og at vi kan besøke de oftere slik at Elias får litt sosial kontakt med andre hunder han også :) Tok dessverre ingen bilder da jeg ikke hadde med meg kamera (får ta det med neste gang).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar