søndag 22. august 2010

Rasetreffet 2010

I helgen har vi vært på det årlige gårdshundtreffet på Elverum Camping. I år bestemte vi oss for å ta med Elias, og vi leide hytte på campingen istedenfor å bo på hotell slik som i fjor. På fredagen gikk vi bare rundt og hilste på kjente og la oss tidlig. På lørdagen var selve utstillingen, og det begynte klokken 10. Det var 15 valper og 60 voksne, så det var mange påmeldte! Det er gøy :)
Dommeren var Rodi Hübenthal, og han var veldig flink. Han hadde vært med og fulgt rasen helt fra starten av, og visste hva han skulle se etter. Han var den typen som verken likte de veldig små eller veldig store, men en mellomting. Han forklarte hvorfor han premierte som han gjorde, og det gjorde det hele veldig lærerikt og interessant. Bali stilte i junior, og det var 13 stykker i klassen. Hun fikk en fin kritikk, men er forsatt litt for tykk, så da røk vi ut på blått. Men det gjør ingenting :)
Utstillingen varte til klokken var 15-16 og da var det loddtrekning. Vi vant en 14 kilos forsekk + en bag med masse hundeting oppi. Etter det var det grilling klokken 18. Vi ble sittende å prate med ulike folk, og det var veldig koselig. masse hyggelige folk har vi i klubben :) Det var også leker med hund som sekkeløp, bowling og hundeløp. Bali kom på tredje plass i bowlingkonkurranse, og da vant vi enda mer for. Sekkeløp ble vi ikke med på, for det har jeg ikke balanse til! Men vi var med på løpekonkurranse. Vi lå på andreplass ganske lenge, men ble slått med 1 sekund av 5 hunder. Gårdshunder løper FORT!

Idag var det oppdrettermøte hvor vi snakket om hannhunder først og fremst.Ellers var det litt generelt hva folk hadde på hjertet. Vi vasket hytta og dro hjem.

Vi har hatt en veldig fin helg, og neste år blir treffet på Bogstad. Da er vi mest sannsynlig med i utstillingskomiteèn og hjelper til litt.

Bilder og kritikk kommer i morgen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar