lørdag 8. oktober 2011

NKK Hamar

Enda en utstilling overstått :) Denne gangen var det NKK Hamar som stod for tur, og det var meldt på hele 41 hunder. Det var ca. 15 hanner og resten tisper. 9 junior-tisper og 11 åpen-tisper.

Jeg var igjen spent på Offe og tannvisning, og denne gangen gikk det utrolig bra!! :D Dommeren fikk titte foran og på begge sidene uten  at Offe protesterte! Hun bare stod der å viste gladelig frem tennene sine :) Det var såå deilig! Vi fikk exellent, og ble plassert som nummer 3, bak Sofalex Narnia og Navarras Prima Pallina (som forventet). De to første fikk ck, men Offe fikk ikke da hun mente hun trenger mer tid. Men hun sa at hun var en veldig fin og søt liten tispe som kom til å bli riktig så fin :)

Så var det Bali sin tur. 11 veldig forskjellige tisper var det, og de ble hivd ut en etter en med blå. Bali var blant disse, da dommeren syntes hun var for lite feminin, hadde for grundt bryst dårlige bevegelser og i det hele tatt. Veldig merkelig å få det på kritikken, for det er jo nettopp brystet og bevegelsene til Bali som er så bra! Men men, dommere er forskjellige. Tror dette var en av de dårligste kritikkene hun noengang har fått, så hun likte Bali rett og slett ikke :P

Dommeren var superstreng. Den ene hannen etter den andre gikk ut på blått, og det var totalt 3 hanner som fikk exellent. Ingen fikk ck, og dermed ble det ikke delt ut stor-cert til hannene! De flest tispene fikk også blå, så det var jo en bragd bare det å få en exellent.. Tispa som til slutt stakk av med certet og BIR var Frida til Annette på Novanord. Gratulerer!

Tanta og onkelen til Kaj var og så på, og de knabbet kameraet mitt for å ta noen bilder. Veldig dårlig lys= veldig dårlig bilder. Men tok med noen allikevel :)

Men først kritikkene!

Ophelia: Liten tispe, Herlig kjønnspreg. Bra form på hode. velutfyllt neseparti. Litt ujevnt bårne ører. God reisning. Kroppen rekker for alder. Bra lår, korte haser. Står bra. Rører seg vel. Trevelig temperament"

Bali: Reell tispe som burde vært mer feminin. Velansatte litt store ører. Gir ett luftig helhetsinntrykk. Bra forbryst, men brystkorgen kunne vært dypere. God rygg. Kunne ha ett litt bedre kryss. Står bra, kunne røre seg bedre. Kraftig benstamme. Trevelig temperament".


En juniorhanne jeg likte veldig godt :)


 Og dette er halvbroren til Bali! Samme far. Så man ser hvor størrelsen
kommer ifra ;)


 En del av juniorklassen


 Offe og Pallina


 Offe tuller i ringen


 Sofalex Narnia


 Offe spiser skinke, hihi


 Søtest i verden <3


 Fiiine babyen


 Bali venter på sin tur


 Hihi

1 kommentar:

  1. Så flott at det gikk bra med Offe denne gangen:)Hun er jo såå fin:) Vi sees!

    SvarSlett