onsdag 13. juli 2011

Mye blogging om dagen :)

Igår hadde vi fri, så vi tok med oss alle hundene opp i skogen og lot de herje ordentlig fra seg.
Jeg er vant til å måtte bære valper på armen når det blir litt lengre turer og det er mye futt og fart rundt, men dette gjelder ikke Perle! Hun skal være med å løpe tulling og lekesloss hun! Ikke trenger hun å holde seg rundt beina til oss to-bente heller, hun løper etter de andre og tar den store verden med ro.

Idag har vi gått 2 turer på jobben, og den siste gikk vi på ett sted vi ikke har gått før, på Lørenskog. Etter kort tid løp alle hundene ut i renna hvor jeg trodde det bare var vann. Men det fant jeg fort ut at det ikke var, da den ene bikkja etter den andre kom opp og var RØDBRUN! Det var heller ikke vannaktig, men skikkelig tykk gjørme. Det viste seg at det var kobbervann som hadde blandet seg med gjørme!! Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, men vi fortet oss tilbake til bilen for å få tørket av det verste. Så nesten ut som at det hvite i pelsen deres var farget med selvbruningskrem, så var litt redd for at det skulle være umulig å få av. Etter å ha tørket 2 langhårede bikkjer og 4 gårdshunder i en halvtime, fortet vi oss hjem for å bade.

En etter en ble de plassert i dusjen, spylet og innsmurt i masse såpe. Gårdshundenes pels var verst,beina måtte såpes inn 2 ganger for å få de hvite igjen! Alle hundene ble tatt med ut i hagen for å tørke ;) Nå vet vi ihvertfall hvor vi ikke skal gå igjen ;)

Litt bilder fra turen igår + noen innebilder:








Dette bildet representerer gjengen veldig godt, sånn er det stort sett
hele tiden når de er våken, full lek! :P


Stilstudie på Perle i 100!


1 kommentar:

  1. Silje, Smokey og Bandit14. juli 2011 kl. 21:12

    Der var jo Buddy jo <3 Han er gooood :)
    Og for en søt liten valp da, hun kunne løpe kjempefort :D

    SvarSlett