onsdag 8. juni 2011

Odi trenger nytt hjem!

Lille Odi er en langhåret dvergdachs vi har på jobben. Hun bor nå sammen med en eldre dachs og en schæfer. Hun trenger nå ett nytt hjem, noe vi syntes er trist da vi har litt veldig glad i denne lille hunden. Hun er tvers igjennom god, og vil ha kos hele tiden. Hun er veldig glad i Bali og Ophelia, løper etter de og sleiker de i munnvikene og vil leke :) Hun er 2 år, og kan gå løs. Hun er i teorien en stille dachs, men hun henger seg på "storesøster" som er langt ifra en stille dachs ;) De gangene vi har gått med Odi alene har hun ikke gitt fra seg en lyd. Hun går aldri langt fra oss, dilter i bena mine stort sett hele turen.

Hadde det ikke vært for at vi vil satse på Dansk svensk gårdshund, hadde vi definitivt tatt henne selv. Hun er så god! Men derfor vil vi gjøre det nest beste for henne, og prøve å finne ett bra hjem.

Ta kontakt hvis du vet om noen som kan være interessert!




3 kommentarer:

  1. Silje, Smokey og Bandit9. juni 2011 kl. 20:54

    SÅÅÅÅ søt hun er <3
    Hvorfor skal hun omplasseres?

    SvarSlett
  2. ja hun er utrolig søt <3

    Grunnen til at hun skal omplasseres er at eierne rett og slett ikke har tid til å ha 3 hunder. Hun er den snilleste og uten noen "dikkedarer", så da er det hun som skal omplasseres.

    Men nå har jeg forhåpentligvis funnet ett bra hjem til henne :D Venninna til moren min og hennes mann har hatt dachs før, og nå savner de å ha en. Så vi skal til dem på søndag, så da får vi se :)

    SvarSlett
  3. Hei!

    Håper de kan ha henne da. Nydelig er hun.

    Birgitta

    SvarSlett