søndag 5. juni 2011

NKK Drammen

Idag har vi vært på NKK Drammen og stilt. Det var påmeldt 23 hunder, 14 tisper og 9 hanner (tror jeg det var). Ophelia var først ut i junior. Det var 7 juniortisper, så hadde stor konkurranse. Ophelia stod og gikk fint, og det gikk ok på bordet. Hun syns det var litt skummelt med engang hun kom opp, men hun lot dommeren titte på tennene å klemme uten problem :) Store, sterke tenner hadde hun visst ;)
Ophelia og Amandas Herlige Hilma var de eneste som fikk rød, og etter en rundt ble Ophelia plassert som nummer to, Hilma med ck. Dommeren forklarte at de begge trengte mer tid, og at Offe hadde et "mycke vakkert hode og uttrykk" som han sa. Det var morsomt å høre :)

Videre ut i tispeklassen var det ingen som fikk ck. Så var det Bali sin tur. Hun gikk og stod fint som vanlig hund, og jeg syntes dommeren og Kaj stod og pratet så lenge. Bali fikk blå pga høyden sin. Han hadde sagt til Kaj at Bali hadde dagens fineste hode, og at hun hadde vært champion idag hvis det ikke hadde vært for størrelsen. Surt på en måte, men hyggelig å høre da. *skryte skryte av de fine jentene mine*

BIR ble Tjalfe som fikk sitt siste cert og ble Champion, gratulerer! Og BIM ble Hilma.

Ophelias kritikk:

"For alder bra hode. Herligt uttrykk. Utmerket proposjoner, utmerket brystparti. gode vinkler Bra ben og tasser. Mykcet gode rørelser"

Bali sin kritikk:

"Mycket stor tik, i største laget. Med utmerket hode og uttrykk, lang hals. Gir ett noe høystilt inntrykk. Tilstrekkelig brystparti. Gode vinkler. Utmerket ben og tasser. Mycket gode rørelser"


Ophelia studerer dommeren og hans rare lyder


Zeta som forhåpentligvis får valper om 2 måneders tid


Bali


Traver så fint :)



Stå fint kan jeg også


Dagens BIR


Og BIM

3 kommentarer:

  1. Silje, Smokey og Bandit5. juni 2011 kl. 16:03

    Så morro med begge jentene, så gøy å få så masse skryt :)

    SvarSlett
  2. Hei!

    Så fine kritikker. De er så flotte på bildene!

    Birgitta

    SvarSlett
  3. Ja det er veldig gøy å få skryt, så da må jo jeg skryte litt også :P

    SvarSlett