fredag 28. desember 2012

Julen er over

Da var julen over for denne gang. Men det er jo så deilig å tenke på at nyttårsaften er like rundt hjørnet!

Vi har vært i sverige og kom hjem igår. Bali ville ikke være med, så hun fikk lov til å bli igjen til "mormor og bestefar" sin store glede. Når vi skulle dra nektet hun å komme, så vi måtte jage henne rundt. Til slutt fikk vi tak i henne og satt på bånd og måtte bokstavelig talt dra henne ut i bilen. Hun stod der helt slukøra med halen hengende rett ned. Da spurte mamma om Bali kunne bli igjen, og det sa ikke Bali nei til gitt! Hun løp inn igjen og kom ikke får å ta en godbit engang. Ikke søren om hun skulle nærme seg den bilen! Søte lille jenta mi <3 nbsp="nbsp" p="p">
Så nå er det bare Nitro og Ophelia som er her hjemme. Ophelia har hatt ståperiode hele julen (typisk), og har sutret litt mer enn forrige løpetid. Men de kan fint være i samme rom og han sov store deler av dagen uansett, så vi bør egentlig være fornøyde med den lille sutringen når alt annet går så fint. Bali fikk løpetid igår, så da passet det jo bare fint at hun ble igjen i sverige! I tillegg er hun redd raketter, og det er jo mye mindre raketter på herregården enn her hjemme. Så det er egenlig bare win win.

Vi skal være hos pappa på nyttårsaften, og der er det 2 hunder fra før i tillegg til familie. Det gleder vi oss til.
Men først er det utstilling i morgen. Nitro har gått ned en god del og er tilbake til sin gamle tynne jeg, så ingen forhåpninger. Offe er tussete pga løpetiden, så ingen forhåpninger der heller :P Men det er påmeldt hele 25 voksne og 10 valper, og det blir derfor morsomt uansett! I tillegg fikk jeg en ny linse til kameraet til jul, og gleder meg som en liten unge til å teste det ut!

Litt bilder fra julen:




















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar