lørdag 24. november 2012

Norsk vinner 2012 og forverthunden Wendy

Idag har vi vært på Norsk vinner i Lillestrøm. Har grugledet meg til denne dagen fordi jeg har vært så usikker på både Nitro og Ophelia. Ville Nitro være tulling og nekte å gå eller stå? Og ville Ophelia fremdeles være redd inni haller?? Det var påmeldt 61 hunder og dommer var Göran Bodegård, sverige. Vi kom inn i hallen og bort til ringen hvor det var masse kjentfolk. Jeg så at Offe var seg selv igjen, og hun oppsøkte faktisk flere ukjente mennesker enn hun noen gang har gjort! Hoppet opp på fanget til både menn og damer som satt ved siden av oss. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd jeg! :D Vi gikk også litt rundt og småpratet, jeg og Offe, og hun lot seg bli klappet av alle som ville. Bedre blir det vel ikke??

Nitro var først inn i juniorklassen og det var hele 12 (!) juniorhanner. Det var utrolig mange, tydelig at hannhunder har blitt mer populært. Nitro bestemte seg for å oppføre seg bra, og han travet og stod helt perfekt. Han var en av 6 med exellent, og travet seg inn på en finfin 2.plass med ck! Må innrømme at det var litt surt og bli plassert bak vinnertittelen, men hannen som vant var mer satt i kroppen enn Nitro og seieren var fortjent. Men man kan jo ikke klage på å bli nr.2 av 12.

Senere var det Bali sin tur i åpen klasse. Hun elsker jo å være i ringen, så vi tenkte hun skulle få prøve seg idag. Hun gjorde jo alt slik hun visste hun skulle, og jeg blir så glad av å se på henne <3 :=":" allikevel="allikevel" en="en" fikk="fikk" fin="fin" hun="hun" kritikk="kritikk" men="men" p="p" vg="vg">
Så var det Ophelia i champion. Det var over 10 (husker ikke nøyaktig), og Ophelia var litt rampete, men jeg lot henne være det slik at hun fikk en god opplevelse. På bordet gikk det supert. Hun endte opp med exellent, ck og ble nr.5 i championklassen. I beste tispeklasse ble hun også nr.5. Dermed fikk hun akkurat ikke plassering, og fikk ikke de poengene hun trengte for å beholde 1.plassen i "årets tispe". Tror hun ligger helt likt med Luna til Ole Morten og Sissel som plasserte seg som nr.3 idag og fikk med seg 11 poeng. Helt greit når det er gode venner av oss, og ingenting er avgjort heelt enda ;)

Bir ble Frida til Annette og Bim ble Tjalfe til Aridgeocrats kennel.

Nitro sin kritikk: "Trivelig og maskulin. fine linjer og proposjoner. Utmerket benhøyde. Vackert hovud, bra ører, utmerket hals. Bra overlinje og hale. Utmerket bredde i front, gode bevegelser. trivelig hund, særdeles god hale"

Bali: "Stor. Sundt og bra konstruert, men for høy. Bra hode med fine detaljer. Utmerket front og bryst og svansansetning. Beveger seg utmerket. Fin og bra hund, men dessvere for stor"

Ophelia: "Mycket trivelig format, fine proposjoner. Fint hode, nakke og overlinje. Utmerket svans, beveger seg bra. Bra hund"

Ett par bilder av Nitro (fikk ikke tatt noen bilder av jentene)



Igår kom Tatijana og Helene fra Aridgeocrats kennel innom med ei lita søt tispe som vi skal deleie med dem. Vi har funnet forvert hvor hun skal bo til daglig. Vi håper denne lille tutta vokser seg frisk og fin, slik at vi forhåpentligvis kan starte vårt eget oppdrett om noen år :) Vi kommer også til å ha henne med på ett par utstillinger innimellom + at hun kommer til å være på besøk her i ny og ne. Tusen takk Tatijana og Helene for tilliten, og vi ser frem imot ett godt samarbeid :) Babyen heter Aridgeocrats Wishbone Wendy.




Hun er etter Aridgeocrats Frimodige Frigg og Nuch Yacatis Yrsa av Nordic




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar