søndag 8. mai 2011

Fredagstur og Kristiansand tur

I helgen har vi vært i Kristiansand for å stille på NKK utstillingen som var der, samt for å bare få oss en tur. Vi dro sammen med Camilla og Kristian og de hadde med seg Zeta, Strix og Lilo. Vi leide hytte sammen på Hamresanden camping, som ligger rett ved stranden. Vi brukte 4 timer ned, og kom frem i 5-6 tiden. Camilla og Kristian var der når vi kom, og vi satt ute på terassen og grillet utover kvelden. Vi var alle sliten etter en lang kjøretur, så vi la oss tidlig.

Lørdagen stod vi opp 07.00, pakket og gjorde oss klare. Vi kom frem på utstillingsstedet klokken 08.00 og da hadde ingen andre kommet. Men kort tid etter kom de fleste andre gårdshundene. Vi satt og skravlet frem til utstillingen begynte klokken 09.00. Det var 22 gårdshunder påmeldt, 9 hanner og 13 tisper, og det var 8 i åpen klasse. Allerede på juniorhannene så vi at dommeren ikke likte de store gårdshundene, men de små. Strix gikk ut på flat rød pga. dommeren syntes han var for stor, Lilo fikk også flat rød, Bali fikk blå pga størrelse og bakbensbevegelser, og Zeta var helgens beste med ck, men ble akkurat ikke plassert dessverre. Etter utstillingen gikk vi rundt og tittet på de ulike standene som var på utstillingsarenaen, og dro deretter tilbake til campingen. Det var fantastisk vær, så vi satte oss ut og der satt vi til rundt 08.30. Vi grillet og fikk besøk av tanta til Kaj som var der for å stille Chih tzu (?), tok ett par glass med vin og spiste is og jordbær ;) På kvelden gikk vi ned på stranden med hundene før vi gikk inn. Vi var alle veldig slitne etter dagen, og av å ha sittet ute  solen. Så det tok ikke mange timene før alle satt og sov i sofaen utenatt meg, så da fåreslo jeg at vi bare kunne gå å legge oss ;)

Jeg vil bare si tusen takk for en veldig koselig helg, og at det var koselig å hilse på gårdshunder samt deres eiere :) Kritikken til Bali ligger forresten på hjemmesiden.

På fredag før vi dro var vi på fredagstur for å la hundene bli litt slitne før vi skulle kjøre så langt. Der fikk Bali og Offe hilse på Bambi og Petra for første gang, og det gikk veldig fint. Bali elsker valper, men hun blir litt overivrig noenganger og tror de er litt større og tåler mer enn det de egentlig gjør ;) Men hun var stort sett veldig snill da :)


Lotta og Tess ser at Petra kommer


Ophelia hilser på Bambi


Bali hilser på Bambi og Petra


Leke med valpene er gøy!



Bambi <3


Bali og Ophelia koser seg med alle vennene sine



Må ta en drikkepause innimellom

Mayla. Bali, Tess og Isa


Bali og Offe løp mye og herjet med hverandre


Petra lurte veldig på hva Bali hadde i munnen


Bali viser at hun ikke har noe i munnen


Ok, da vil jeg heller leke med deg, sier Petra



Når Petra hadde lekt nok med Bali, ville hun prøve seg på Offe





Bali går til neste valp og viser at hun er veeldig snill


Noen ville bade




Mer leking


Ophelia senere på dagen, slapper av på teppet sitt i solen :)

5 kommentarer:

  1. Silje, Smokey og Bandit8. mai 2011 kl. 17:21

    Åh det så ut som en fiiin fredagstur, der skulle Lola ha vært med :) Jeg håper jeg får tatt henne med på fredagsturen innimellom.

    SvarSlett
  2. ja, Lola skulle absolutt vært med! Men det håper jeg hun får etterhvert :)var veldig koselig!

    SvarSlett
  3. Høres ut som ei flott helg :)

    Veldig gøy å hilse på dere igjen og Milo sender masse snutekyss til jentene :)

    SvarSlett
  4. Høres ut som en fin Kristiandsanstur! Veldig fine bilder av valpene med dine hunder! :D
    Og fint av Mayla også! :D

    SvarSlett
  5. Hei!
    Så flotte bilder! Koselig å se dere igjen, elsker jentene deres.
    Hørteas ut som en topp helg i Kristiansand.

    Birgitta

    SvarSlett