tirsdag 22. februar 2011

Trysil :)

Da var vi hjemme fra Trysil, og vi har hatt det kjempefint! Begge bikkjene blir skikkelig skjemt bort av foreldrene mine, så de har nok vært helt i himmelen disse dagene ;) Første natta våknet jeg av at Ophelia lagde masse rare lyder og var veldig stresset. Det var både på inn-og utpust, og virket som at hun ikke fikk puste :( Da hun fikk flere anfall, ringte vi til dyrlegen klokken 05 om natten for å høre hva dette kunne være. Svaret vi fikk var at det mest sannsynlig var reversed sneezing, og at raser med lite pels er mer utsatte pga de fryser lett i disse dager. Vi skulle også holde for nesa hennes når anfallene kom slik at hun ble tvunget til å puste med munnen. Dette gjorde vi, og da ga anfallene seg med engang. Men hun hadde alikevel mange anfall i løpet av natten, så hun var sliten om morgenen. Jeg sendte mld til Silje for å høre med henne ettersom jeg vet at Smokey har slitt med akkurat det samme. Så da fikk jeg mange gode råd og betryggende ord, men valgte likevel å ringe dyrlegen i Trysil for å sjekke med en 3 person. Innen da hadde anfallene gitt seg, så dyrlegen sa at vi kunne komme ned hvis det fortsatte. Vi måtte også holde oss inne den dagen pga det ikke var noe bra at hun innhallerte kald luft. Så Bali ble med moren min på tur mens vi var inne med Ophelia. Hun har ikke hatt noe lignende anfall eller rare lyder siden den natten, så foreløpig ser vi det nok bare an. Kommer det på nytt drar vi til dyrlegen for sikkerhets skyld  :)

Bali fant fort frem til skinnfella, den er jo så god å ligge på!

Ophelia i kjent stil, begge øre vrengt :P

Hva har du gjort med øra dine a?


Bali sitter på bordet!


Og tygger bein ;P


Mens Offe ligger og sover


Bali har blitt pappadalt, og er veeldig trøtt!







her var det godt å sitte altså


Hjelper pappa med å spille riktig





jentene sover i sofaen og slapper helt av


Halla!





koser seg på fanget til pappan sin :)


Veldig trøtt etter nattens hendelser







Bali har funnet ut at det er her det vanker mat!


Står bare her og venter på bestefar jeg!


Er ikke bare hundene som har kost oss. Kaj koser seg også! :D

Nå har jeg også fått hentet kritikken til Bali fra NKK Bø, og den lyder slik:

"22 mnd tispe. Meget tiltalende type og helhet, tiltalende hode. Bra hals, noe kort overarm. stram rygg, utviklet bak (?). Tendens til kuhaser, hjulbent, ok fra siden".

Også vil jeg si gratulerer til Birgitta og Tia med 3 flotte valper som ble født natt til igår. De ser superherlige ut, og gleder oss til å bli bedre kjent med Bambi :)

7 kommentarer:

  1. Kjempeflotte bilder :)
    Miro har også hatt innover nysing noen ganger. Det kommer helt plutselig og forsvinner like plutselig. Ekkelt første gangen det skjedde så skjønner at dere snakket med dyrlegen.

    SvarSlett
  2. Rart og høre, for dyrlegen sa at vi måtte passe på at hun ikke frøys ute, og at rasen var utsatt pga lite pels. Så nå skal jeg kjøpe hele dresser til begge to :) Men veldig betryggende å høre at det er "vanlig" og ufarlig :)

    SvarSlett
  3. Silje, Smokey og Bandit22. februar 2011 kl. 21:07

    Får håpe at Ophelia slipper flere anfall nå.
    Som alltid morsomme bilder av Bali, hun har virkelig personlighet. Og søte lille Ophelia da <3

    SvarSlett
  4. Hei!


    Takk for gratulasjonene!
    Blir helt rørt når jeg ser på bildene jeg. Disse jentene har det ikke akkurat vondt nei. Stakkars snuteputen til Offelille, er ikke så lett å være liten a! Godt å ha snill mamma, pappa, bestemor, bestefar og søster da!!
    God tur på fjellet!
    Birgitta

    SvarSlett
  5. Så koselig skrevet Birgitta :) jeg tror og håper at de har det veldig bra hos oss :)

    Takk for det! Vi drar i morgen formiddag, gleder oss! :D

    SvarSlett