lørdag 5. februar 2011

Utstillingstrening + utstilling

Igår hadde vi litt utstillingstrening sammen med Camilla, Kristian og Ørjan. Kristine var hjemme med barna og laget good pizza til vi var ferdige. Treningen gikk fort over i skravling, så da bestemte vi oss for å gi oss. Kristine og Ørjan hadde invitert oss alle på pizza, og det var så koselig! Alle bikkjene var med, og de herjet og koste seg masse sammen mens vi spiste og skravlet. Teo var SÅ glad og overlykkelig for å få besøk, så fikk ikke tatt så mange bilder av han. Han var overalt han! Søtingen :)


Rett før vi skulle dra på treningen, ville Bali leke



Ta den da!



Hva skjer a?



Bali og Zeta ble veldig gode venner



Bali smiler :P



Zeta koser seg i stolen









Zeta



Zorro er kamphund, vet å gå etter strupen :P



Offe fant en leke, JIPPI!



Søskenkjærlighet <3>







Babymage:)



:D :D



Zorro tøffer seg for damene



Er jeg ikke kjekk??



Ørjan ble veldig populær når han tok frem godbiter!



Zorro slapper helt av



Man skal tidlig krøkes :P



Takk for en koselig kveld alle sammen! :)


Idag var det på tide med utstilling. Begge var meldt på, og Bali var først ut i ringen. Nå er det nytt utstillingssystem, men samme sløyfer. Så var lett og følge med uansett:) Bali vant sin klasse med Exellent, men fikk ikke ck. Helt greit, kritikken var ikke sånn superbra heller at det gjør noe:


"22 mnd velbygget tispe med godt hode. gode ører og øyne og bitt. god hals. litt rak skulder. kunne hatt litt mer knevinkel. passe dyp brystkorg for alder. god benstamme og poter. Beveger seg litt kuhaset bak, og albuene kunne vært litt fastere. God pels og farge og temperament"



Så var det Offeloffe sin tur litt senere i en annen ring. Det ble en del venting, men det gikk greit. Ophelia konkurrerte igjen mot Aridgeocrats modige Mads, så han var først ute. Når det var vår tur var jeg litt spent på hvordan hun ville være i ringen, men hun var jo SÅ flink! Gikk kjempebra og stod kjempebra :) Bordet er fremdeles litt skummelt, men det gikk fint med litt godbiter ;) Vi gikk en liten runde for BIR og BIM, og vi ble BIR :D Da ble "mamma" stolt ;)



Kritikken lød som følger:
"5 mnd feminin tispe. Meget gode proposisjoner. velskåret vakkert hode og uttrykk. Bra bitt. Velansatte ører, mørke gode øyne. Utmerket hals, god rygg, godt kryss, god benstamme. God substans i kroppen for alder. Beveger seg godt rundt i ringen. Vises i utmerket kondisjon. Trivelig temperament og fin pels"

Veldig stolt av lille babyen som er så flink ^^


Ophelia med BIR rosetten sin: Den er MIN!



Den skal jeg gjemme på ett trygt sted!

7 kommentarer:

  1. Hurra for dere! Gøy å se bebisen i ringen, hun var så flink!
    Så utrolig flotte bilder du har tatt! Noen hemmelige tips å dele?

    Birgitta

    SvarSlett
  2. Gratulere til flinke Ophelia! :)
    Så morsomme bilder du har tatt. haha ler sånn av de :D

    SvarSlett
  3. Mange takk for en kjempe koselig fredagskveld! Så mange fine bilder du tok.
    Gratulerer med BIR!

    SvarSlett
  4. Tusen takk Camilla og Kristine :)

    SvarSlett