søndag 20. februar 2011

NKK Bø

Ja da var vi hjemme etter mye kjøring frem og tilbake til Bø! Iår var det ti ganger bedre kjøreforhold enn ifjor, så det gikk helt smertefritt :) Vi tok følge med Camilla og Kristian fra Lille-Lo og dro avgårde klokken 5. Når vi kom frem fortet vi oss inn i hallen, for det var KALDT ute! Ett sted på veien målte det -29 grader! Brr..

Gårdshunden var først i ringen, og vi visste hvem alle hundene som skulle stille var, bortsett fra 1 tispe. Det var ei svensk champion som var på jakt etter det norske certet. Veldig lik Bali i type egentlig, men en god del kraftigere. Når Bali og Kaj var i ringen, begynte to rottweilere i ringen ved siden av og sloss (typisk), og de veltet bord og stoler og alt som stod rundt dem. Dette skremte Bali og hun stod verken særlig fint eller gikk særlig fint etter dette. Synd.. Dommen ble excellent 1, og dommeren fortalte Kaj at dette var akkurat den type gårdshund han var på utkikk etter, og at han holdt igjen ck`en fordi han syntes henne var hjulbeint (!). Dette måtte vi trene på sa han. Hvordan trener man på det da mon tro? :P

Vi er fornøyde med excellent vi altså, for dommeren var streng! Var kun 4 som fikk rødt (inkludert oss), og bare 3 fikk ck. Det ble delt ut både blått og gult. Strix til C og K ble BIM, og den svenske tispen ble BIR og fikk certet hun var på jakt etter ;)

Kritikken har jeg ikke foran meg nå for den ligger i bilen. Er egentlig på vei til Trysil, men måtte bare en kjapp tur innom først ;) Men kritikken var bra med ord som; utmerket type og helhet + hode ;P Legger ut kritikken når vi kommer hjem på tirsdag :)

1 kommentar:

  1. Hørtes ut som en flott kritikk!
    Kos dere på Trysil. Vi ses i molla!
    Hjulbent kan dommeren være selv, hi hi

    Birgitta

    SvarSlett