onsdag 16. februar 2011

Stolt av hundene mine :)

Vi har nå kommet godt igang med hundelufting, og Bali og Ophelia er med på de fleste turene. Iløpet av disse 2 mnd, har dem begge møtt mange forskjellige hunder med veldig forskjellig personlighet. Noen er veldig selvsikre, noen usikre, vimsete, overglade, lekne og rolige. De får med andre ord møte alt mulig, og de har begge utviklet et veldig bra språk, spesielt Ophelia! Hun er såå flink. Ser hun at en av hundene er usikre, overser hun dem helt. Ser ikke på dem engang. Legger hun merke til at noen er glade og bare vil leke, er hun gladelig med. Er det noen som er litt voldsomme og innpåslitne med henne, sier hun ifra veldig bra. Hun får virkelig respekt den lille valpen ;) Idag for eksempel gikk vi med en ny schäfer som var litt usikker og reagerte med å bjeffe. Bali og Ophelia brydde seg ikke noe om henne, bare holdt på med sitt. Etter en stund lot vi schäferen hilse på Bali og Ophelia. Hun var litt voldsom i starten, men begge sa veldig klart ifra at slik oppførsel ville de ikke ha. De sa ifra èn gang, og etter det gikk alt veldig rolig for seg. Lille valpen på 5 kilo setter en stor schäfer på plass! Det er veldig morsomt og se samspillet mellom ulike raser og hunder!

Ophelia er også veldig trygg med alle hunder, og det er mye pga. jobben vi har. Hun elsker store hunder, de er så morsomme! Det kan gå litt hardt for seg noen ganger, men hun reiser seg bare opp igjen og fortsetter med halen i sky.  Ikke noe redsel i den lille jenta nei ;)

Ett par bilder fra idag. Dette er ikke schäferen nevnt over, men en søt liten gutt på samme alder som Ophelia :)











6 kommentarer:

  1. Ser ut som dere koser dere masse :)

    SvarSlett
  2. Det høres ut som dere har fine dager! Det må jo være drømmen; og ha sin største hobby og interesse som jobb :)

    SvarSlett
  3. Det er en fantastisk jobb! jobbe med hobbyen sin kan vel ikke bli bedre? ;)

    SvarSlett
  4. Hei!

    Ja , det er greie jenter dere har! Koselig å se dere i dag. Regner med at dere fikk en telefon fra en fortvilet schafer eier. Tenkte dere ikke kunne men ga nummeret likevel.

    Birgitta

    SvarSlett
  5. Vi har pratet med henne ja :) drar til trysil på søndag vi, så fikk ikke hjulpet henne :(

    SvarSlett
  6. Hei.
    Er Balis genser strikket etter mønster fra dropsdesign på garnstudio.com? Der har de en hundegenser med norgesmønster, og jeg lurer på hvilken størrelse du har laget?(om det er samme mønster)
    Mvh Susann og Pixie

    SvarSlett