lørdag 1. mai 2010

Jordet "vårt"

4-5 dager i uken er vi på jordet og lar hundene løpe løst. De elsker å være på jordet for her er det masse å lukte på, og de får løpt og herjet skikkelig sammen. I tillegg har vi nesten alltid med freesbee som er skikkelig stas! Nå knakk den freesbeen på bildene, men vi har kjøpt en ny i gummi som forhåpentligvis ikke blir ødelagt så fort ;) Dette jordet har vi brukt siden Elias var liten valp og har alltid vært der alene. Men nå er det flere som har oppdaget stedet, så det er mye oftere at vi møter på andre hunder her nå enn før. Men det gjør ikke noe, vi har mange jorder å velge mellom i tillegg til skogen :)



4 kommentarer:

  1. Så heldige dere er som har så fint jorde å leke på, det vil vi ha og..
    Vi røntget hos dyrlegene på Lilleaker. Jeg tror dere har vært på valpetreff der med Bali. De er veldig flinke der :)
    Blir spennende med hoftene på Bali og Elias også :)

    SvarSlett
  2. Ja, jordet er kjempefint å ha, det bruker vi mye.
    Ja, stemmer det! Vi var der på valpetreff :) Det blir kjempespennende med HD resultatene dems ja. Er litt nervøs for Bali siden hun alltid hopper ned fra sofaryggen og det er ganske høyt :S Men vi får håpe på det beste :)

    SvarSlett
  3. Det gjør også Bandit veldig ofte, han har også hoppet fra alt for høye steder i skogen hvor jeg trodde han skulle løpe rundt, gærningen!! De har tydeligvis ikke høydeskrekk disse gårdshundene :D
    Får håpe det går bra med røntgingen deres også, vi krysser fingre og labber :)

    SvarSlett