torsdag 6. mai 2010

Hundetreff på Ekebergsletta

Idag hadde vi avtalt å møte Lily på Ekebergsletta, en 4,5 mnd gammel dansk svensk gårdshund. Vi hadde også med oss Elias idag. Mens vi ventet på at de andre skulle komme, gikk vi bare rundt på sletta og lekte med hundene. Bali og Elias jaget fugler, vi hilse på hester, griser og svaner. Det var spennende! Når vi kom opp på sletta igjen kommer det en liten Dverg Pinscher i full fart mot oss. I begynnelsen gikk det bra, og alle tre snuste på hverandre. Men plutselig ble pinscheren sint og fløy rett i ansiktet på Elias. Han begynte å kjefte igjen, og der stod de og bjeffet på hverandre. Pinscheren reiste bust, flekket tenner og angrep Elias flere ganger før eieren kom bort og tok tak i hunden sin. Den var vist vant til å leke med rottweilere, så da var det visst greit at den kom bort da, i følge eieren.. Merkelig..

Lily og eierene kom og Bali og Lily lekte sammen en god stund. Lily er jo bare lille valpen så Bali kunne være litt voldsom i leken, men det gjorde ikke noe for Lily! Hun løp etter Bali og sa ifra hun når hun følte for det. Liten tøff frøken som var så søt :)


Litt bilder fra idag:

2 kommentarer:

  1. Så fine bilder. Bali er så kul :)
    Så ekkelt med dp'en, er ikke noe morro å møte sånne hissigpropper!

    SvarSlett
  2. hehe, hun er noe for seg selv, det er sikkert :P heldigvis gikk det bra, hadde Elias vært en hund som beit, så hadde det sikkert ikke gått så bra som det gjorde :S

    SvarSlett