mandag 3. juni 2013

NKK Drammen

I helgen var det tid for en ny utstilling, NKK i Drammen. Vi hadde meldt på alle tre for dommer Carsten Birk. 37 påmeldte, så det skulle bli gøy :)

Når vi kjørte nedover regnet det så sykt at vi nesten hadde lyst til å snu.. Men når vi kom til Drammen var det tørt og fint! Vi fikk parkert 100 mil unna ringen, og begynte å gå. DA begynte det selvfølgelig å regne.. Så vi snudde og kjørte til inngangen slik at Kaj slapp meg av med alle tingene mens han lette etter en annen parkering litt nærmere. Det regnet i 15 min ca før det ga seg, og da hadde Kaj også funnet parkering. Veldig greit.

Først inn var Nitro i unghund sammen med 2 andre. Han vant klassen og eneste med ck. I BHK var det kun 3 hanner som hadde fått ck, og det var Nitro, en i åpen og en champion. Nitro ble plassert som 3.BHK, og det var like greit. Han som fikk certet ble champion! Så det var bra :)

Deretter var det min tur. Jeg skulle stille en juniortispe vi har på hundeluftingen, Maja. Hennes første gang i ringen og det gikk kjempebra! Hun ble nr. 3 i klassen sin av 9.

Deretter var det Bali inn i åpen klasse som bestod av 4 eller 5 stk. Hun showet som vanlig og var så glad! Hun ble nr.2 i klassen med ck!

Det samme med Ophelia. Hun ble og nr. 2 med ck i champion. Jeg hørte dommeren syntes hun var litt lang i kroppen, og det tror jeg er første gang hun har fått. Jeg tror det er fordi siden hun er så liten, og gresset går langt opp på bena hennes. De forsvinner litt, og hun ser lenger ut enn hun er. Jeg husker jeg la merke til det på bilder fra Tollarp og, hehe. Ikke alltid greit å være liten ;)

I BTK ble faktisk Bali 5. beste, så det var gøy :)

Alt i alt hadde vi en fin dag og alle tre fikk kjempefine kritikker!

Nitro: "God størrelse. Meget velformet hode. Velutviklede kinn. Velbårne ører, korrekt stopp. Deilig uttrykk med mørke øyne. Godt bitt. Prima kort hals, sterk rygg. Velansatt hale, godt velvet ribbein. Tilstrekkelig dybde i kroppen. Utmerket pels og farge, velbåret hale. Harmoniske parralelle bevegelser, godt temperament"

Bali:  "Kompakt bygget. Utmerket bygget kropp. Meget velskåret hode med god bredde i skallen og fylde i snutepartiet. Velformede øyne, godt bitt og stopp. God hals og overlinje. Utmerket kryss. God bredde i front, velvinklet. God pels og farge, harmoniske bevegelser, godt temperament"

Ophelia"God størrelse, kunne vært en anelse kortere i kroppen. Velformet hode, mørke øyne, velbårne ører. Tilstrekkelig bredde i skallen, godt bitt. Utmerket hals og rygg, velutviklet kropp. Utmerket vinkler, velbåret hale. God farge, frie bevegelser, godt temperament" 

Ble noen bilder av Nitro og Bali, men Kaj er ikke like ivrig som meg til å ta bilder, så ingen bilder av Offe.Ellers har vi spennende valpeplaner til høsten!! :D Mer info kommer ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar