onsdag 20. februar 2013

Litt oppdateringer herifra :)

Jeg skulle ha oppdatert for lenge siden, men det har bare ikke blitt sånn. Så da blir det en litt lang oppdatering nå :)

Stella var her fra fredag 8 til søndag 10 februar. Det var duket for hennes første valpeshow, og vi valgte å stille henne og Nitro på Hellerudsletta. Relativt lavt påmeldingstall; 6 voksne og 4 valper. Nitro var først inn i ringen, og han endte opp som BIM! Kjempegøy, nå mangler han bare 1 cert etter fylte 2 år, så blir han champion også :) Så var det Stella sin tur. Det var 4 tisper i hennes klasse, og hun var kjempeflink! Skulle trodd hun hadde travet rundt i ringen sammen med andre hunder hele livet, for det gjorde hun som en proff ;) Hun fikk en fin kritikk, og endte opp som nr. 3. De to som ble plassert foran henne var en god del større enn henne, så tror dommeren foretrakk de litt større.

Kritikken til Nitro: "19 mnd old. Good body, compact. Nice head with good expression. Good topline, vel angulated, nice movements"

Kritikken til Stella: 4,5 mnd. feminin, gode proporsjoner, tiltalende hode, tilstrekkelig vinklet bak, god benstamme. Velkroppet for alder. Fine bevegelser, vakker pels og farge. Herlig temp".

Og ett par bilder av de to:








Og ett par bilder fra Stella og trioen:











Også noen bilder fra turen idag. Det begynner å bli vår, og vi har hatt knallvær 2 dager på rad nå. Det er så deilig!! Hundene elsker det, vi elsker det.























1 kommentar:

  1. Hei!

    Så mange fine bilder! Stella ser så fin ut, gleder meg til å treffe henne! Så gøy med Nitro da! Vi må ta et lite gårdshundtreff når Lilly er ferdig med løpetid!
    Hilsen Birgitta og jentene

    SvarSlett