fredag 30. desember 2011

Romjulsutstillingen

Idag har Nitro deltatt på sitt 2.valpeshow, og vi var veldig spente ettersom det var 5 valper påmeldt! 3 hanner og 2 tisper. Det er jo helt omvendt av hva det pleier å være. Men det er jo så bra at flere og flere hanner blir vist frem! :)

Nitro var alene i 4-6 mnd hann, og vant selvfølgelig den klassen. De to andre hannene var nesten 9 mnd, så en del måneder eldre enn Nitro ;) Men jaggu slo Nitro den eldre hannen! Så skulle han konkurrere mot tispen som også var nesten 9 mnd, og han ble tilslutt BIM. Dommeren sa at tispen rett og slett hadde kommet lengre i utvikingen, og at Nitro trossalt var hannhund? Skjønte ikke helt hva hun mente med det? At hanner ikke skal blir BIR?? hehe.. Jaja, superfornøyde er vi i allefall!

Lille klumpen var SÅ flink i ringen idag. Han travet så fint, og på bordet stod han jo som støpt! Dommeren kunne telle hver eneste tann 100 ganger uten at han protesterte hvis hun hadde villet ;) Det er så deilig å ha en så trygg og god hund altså :)

Kritikken var igjen veldig fin:

"5,5 mnd. Hannvalp av meget god type. Kvadratisk kropp. Meget gode proposjoner. Korrekt lite og trekantet hode. Godt markert stop. Mørke øyne. Godt bitt med sterke tenner. Sterk nakke og overlinje. Avrundet kryss. God brystdybde. Sterke ben og poter. Livlige bevegelser. Meget god pels og farge. herlig temperament"

Også et bilde av Nitro med rosetten sin ^^



Nå reiser vi tilbake til sverige, og blir der over nyttår. Så da vil jeg bare ønske alle ett riktig godt nyttår, og takk for det gamle! Vi gleder oss til ett nytt og innholdsrikt år i 2012 med alle våre gårdshundvenner :) 

2 kommentarer:

  1. SIlje, Smokey og Bandt30. desember 2011 kl. 15:36

    Grattis til fine Nitro, det var en utrolig bra kritikk :D

    Godt nytt år til dere :D

    SvarSlett
  2. Takk Silje!

    Godt nyttår til dere og :)

    SvarSlett