mandag 20. september 2010

Ny valp :D

Vi har helt siden vi fikk Bali sagt at når tiden er inne skulle vi anskaffe en gårdshund til. Nå som Bali har blitt eldre og jeg har siste semester hjemme, passet det bra og få valp i hus nå før jul :)

Den nye valpen kommer fra kennel Zkrubbe i Danmark og heter Ophelia. Om vi beholder navnet eller ikke får vi finne ut av senere ;) Hun ble født 27 August og er en av 6 valper. Hun har 3 søstre og 2 brødre. Vi kunne velge mellom 3 valper, og valget falt på Ophelia da hun var den av valpene som var mest korrekt farget. De andre var/kom til å bli litt overtegnet, og dette ville vi unngå med tanke på utstilling. I tillegg var hun jo også den søteste da :)
Moren til Ophelia er Vindrosens Esmeralda, og hun er en veldig fin gårdshund. Hun har gjort det veldig bra på utstilling ved at hun alltid har fått CK, samt ett CERT. Faren er Moustgaards Foxtrot Fister, og er en type hannhund jeg liker veldig godt! Han har også gjort det veldig bra på utstilling med samme resultater som Esmeralda. Han ble til og med årets junior i 2009. Bestefaren til Ophelia ble Årets Hund i 2009, og har ligget høyt på hitlistene hvert år. Så dette ser meget lovende og spennende ut med tanke på utstilling og Ophelia :)
I tillegg til utstilling, vil vi prøve ut agility på den lille.
30 September skal vi kjøre nedover til Danmark og besøke Ophelia og oppdretter. Det gleder jeg meg masse til! Kna og ta på de søte små :) og masse bilder selvfølgelig ;) Det tar mellom 6 og 7 timer en vei, så det kommer til å bli en laaang tur! Men absolutt verdt det :)
Nok snakk, her kommer det bilder av foreldrene og Ophelia :)
Mamma Esmeralda:
Pappa Foxtrot Fister:
Ophelia 2 uker:
3 uker og 3 dager er hun her:

2 kommentarer:

  1. Ååå så søt hun er!!
    Gleder meg til å treffe henne!
    Håper vi ses søndag!

    Birgitta

    SvarSlett
  2. Ja, hun er supersøt! Vi får "nesten" gjevngamle valper vi da :)Vi ses i morgen vettu, gleder oss masse!

    SvarSlett