onsdag 29. desember 2010

Romjulsutstilling 2010

Idag har vi vært på utstilling i Letohallen, og det har vært en bra dag :) Først var det Ophelia som skulle debutere i 4-6 mnd klassen, bare 4 mnd og 2 dager gammel. Man kunne lett se at vi ikke hadde øvd så mye! Hun ville ikke stå på bordet, og hun ville ikke gå pent. Hopp og spratt og tøyset med båndet. Men er det ikke slik en valp skal være da? :)
Vi var eneste tispevalp, så vi skulle inn i beste valp. Vi ble BIM med beskjed om å dra hjem å trene mer ringtrening ;) Men vi er veldig fornøyd med første valpeshowet hennes, lille plutten :)

Så var det Bali sin tur. Hun var igjen eneste unghund, og fikk 1 kval, 1 konk, CK, så vi skulle inn i ringen igjen. Det var 3 tisper som konkurrerte om beste tispe, en unghund (oss), en åpen og en champion. Etter et par runder ble vi plassert bakerst med beskjed om at hun trengte bedre bevegelser (fy Kaj, hehe). Vi ble plassert rett bak Certet, det er kjedelig! Men veldig fornøyd med CK! :D

Her kommer kritikkene, som også ligger på hjemmesiden.

Ophelia:

"4 mnd, søt feminin tispe. Meget godt hode, ører og øyne. God hals, god kropp for alderen, bra ansatt hale, bra benstamme, fine poter, rører seg ennå litt valpete, ok temperament. Bra farge og pels".

Bali:

"20 mnd, velskåret hode, meget prima skalle, god øyenfarge, godt bitt, god hals, god rygg og lengde, velansatt hale, passe dyp brystkasse med godt forbryst. gode vinkler bak, god beinstamme. Beveger seg lit tåtrangt bak, kunne vært litt mer fast forann. God pels og farge, prima temerament".

Tok et par bilder av Ophelia, men ikke noen av Bali da jeg hadde nok med å holde styr på lille tass ;)

Hilser på dommeren


Slik stod hun i et halvt minutt før hun skjønte hun skulle stå på alle fire :P


Sånn skal det gjøres ja!


og et bilde av juniorhannene Buster og Teo

8 kommentarer:

  1. Haha, søte Ophelia <3
    Og wow så bra kritikker begge jentene fikk. Kjempebra med CK til Bali, endelig begynner dommerne og skjønne at hun er pen :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer med gode kritikker, BIM og CK.
    Veldig hyggelig å hilse på dere og hundene.

    SvarSlett
  3. Er veldig fornøyd med kritikkene ^^

    Takk i lige måde Kristine! Gratulerer med CK til dere også :) (blir litt forvirret av alle kristinene som er her nå ;P )

    SvarSlett
  4. Haha så søt Ophelia er!
    Gratulerer med strålende resultat :D

    SvarSlett
  5. Hei!

    Gratulerer så mye!Syntes bebisen var kjempeflink, hun sto jo som bare det på gulvet!
    Hurra for ck også!

    Birgitta

    SvarSlett
  6. Så flinke dere er :)

    Hege og Milo

    SvarSlett
  7. Så flotte kritikker, gratulerer :). Kjedelig å bare havne en plass på bak certet. Men det er bare å stå på!


    Kristine, Miro & Bibbi

    SvarSlett
  8. Takk for fine kommentarer alle sammen :) Vi gleder oss allerede til neste valpeshow med den lille (da har vi kanskje øvd litt mer :P )

    SvarSlett